Holmen Hundesenter

Sjekk tilgjenglighet og bestill

Åpningstider

Hver dag
kl. 09:00 - 11:00
kl. 17:00-19:00

Kontakt

Holmen 48
9517 Alta

post@holmenhundesenter.no

Hundesledeturer

Ser du etter hundesledeturer eller unike overnattingsopplevelser? Besøk Holmen Husky Lodge.

Holmen Hundesenter

Fasiliteter

Vi har forskjellige avdelinger på Holmen Hundesenter slik at vi best kan møte våre kunders behov. Hunder og katter bor separat, og hundepensjonatet er delt opp slik at hver hund får riktig stell.

Hunder

Hundehotellet er delt i tre avdelinger, med fem rom til hunder i hver avdeling. Hvert rom har sin egen dør ut til en hundegård hvor hundene kan leke. I tillegg har vi fire rom pluss en separat hundegård til små hunder, og et eget rom og hundegård til tisper med løpetid. Bak hundehotellet er det en stor gårdsplass hvor hundene kan leke med hverandre, og oss.

Hundene luftes regelmessig hele dagen, og når det er temperatur for det kan hundene gå inn og ut etter eget ønske. Hundene blir tatt ut på turer hver dag, gjerne sammen med andre hunder hvis det er mulig. Vi kan ta dem med på fjell- eller skogstur mot ekstra betaling. Selv om de vil savne deg mens du er borte, skal vi sørge for at de har det bra mens de er hos oss.

Hundene får mat to ganger per døgn, og vann er tilgjengelig hele dagen. Hvis du har spesielle krav til mat kan vi selvfølgelig imøtekomme det. Vi serverer Royal Canin tørrfôr, et velkjent, høykvalitets dyrefôr som vi har hatt god erfaring med. Vi selger Royal Canin fôr på Hundesenteret også, og du får 10% rabatt på prisen når deres hund bor hos oss.

Alle hundene har egne varme tepper når de bor hos oss. Du kan leie pledd på Hundesenteret, eller ta med hunden sitt favoritteppe hjemmefra. Flere andre tjenester (f. eks. hundebad) kan du bestille mot tillegg i prisen.

Katter

Kattepensionatet har plass til 12 katter. Hvert rom har sin egen dør til sin egen utegård, og kattene kan gå ut og inn som de vil gjennom dagen. Katter får også lov til å komme ut i vårt sentralrom (en katt om gangen) for å klatre på kattestativ og leke. Kattene får tørt og vått fôr fra Royal Canin (eller en annen diet, hvis du ønsker det), og vi selger Royal Canin kattemat på Hundesenteret.